Meteen naar de inhoud

marXact op InterGeo 2019!

  • 4 min read

"Cool design", "Verbazingwekkend hoeveel kanalen het apparaat aankan", "UNI-Cloud ziet er handig uit, zal het zeker uitproberen", "De UNI-Connect app is zeer gebruiksvriendelijk", "Mooi werk jongens!": zijn de reacties die we het meest hebben gehoord van bezoekers op de marXact stand toen ze onze producten zagen. Wat een geweldige ervaring was Intergeo 2019! 

We hebben veel demonstraties gegeven aan enthousiaste bezoekers. Mensen waren verrast door de mogelijkheden van de UNI-GR1. Het team organiseerde ook een give-away, waarbij bezoekers een UNI-GR1 konden winnen door een selfie te nemen, deze te uploaden naar een social media platform en er de juiste hashtags onder te zetten. Uiteindelijk hebben we de winnaar bekend gemaakt en gedeeld op onze social media kanalen! De gelukkige winnaar is survey-student Joni Vanrompay die bezig is met het opzetten van haar eigen bedrijf en we wensen haar veel succes toe!

We werden ook geïnterviewd door de Landmeetkundige groepHet interview ging over de toekomst van de landmeetkunde, hoe we omgaan met snelle technologische veranderingen en wat de markt in de toekomst van ons kan verwachten. We gaven verschillende demonstraties buiten, waarbij we de bezoekers lieten zien hoe de UNI-GR1 en UNI-Connect in het veld werken. Mensen waren erg verrast over hoe makkelijk het is om landmeetkunde te doen met onze producten. Je kon voelen hoe opgewonden de bezoekers waren toen we hen vertelden over onze UNI-Cloud API, waarmee je je UNI volledig kunt integreren in je eigen software.

Hoe kan ik de UNI-positie integreren in onze eigen software?

Veel bezoekers op onze stand op InterGeo vroegen ons hoe we onze GNSS ontvanger kunnen integreren in hun eigen software. Met UNI-Cloud API geven we je de tools om onze GNSS ontvanger te gebruiken met veel beschikbare software. Het geeft de toegang tot alle data van de UNI, letterlijk alle data. Of dat nu de profielinstellingen, apparaatinstellingen, X, Y of Z locatie, de nauwkeurigheid, een coördinaat, de oplossingsstatus is. In principe kan je alle data die je kan zien in UNI-Cloud benaderen en integreren in je eigen software/systeem!

Daarnaast kan je de UNI-GR1 via Bluetooth met veel software verbinden. Wij hebben met veel onderzoekstools samengewerkt en hebben dit op verschillende manieren getest. Kijk voor meer informatie bij de genoemde partners op onze website om te zien welke software wij ondersteunen. Je kan ook kijken naar onze Youtube-instructievideo'sStaat je voorkeurssoftware er niet bij? Laat het ons weten en we kunnen dit waarschijnlijk mogelijk maken!

Waarom zouden we de UNI-Cloud dienst nodig hebben?

Mensen vroegen waarom ze UNI-Cloud nodig hebben. Het antwoord is dat je gewoon al je surveillances vanaf 1 plaats wilt beheren! Met UNI-Cloud kan je al je apparaten, verschillende profielen en logs vanaf 1 plaats beheren. Het veldwerk wordt automatisch direct gesynchroniseerd met UNI-Cloud, waardoor je direct toegang hebt tot de onderzoeksgegevens. De dienst stelt je ook in staat om vanuit kantoor punten te sturen voor uitzetten. Een interessante functie is de UNI-Cloud API. Met de API kan je de UNI-GR1 volledig integreren in je eigen software.

Tot volgend jaar!

Al met al was Intergeo een leerzame en succesvolle ervaring. Maar het was ook zeker een leuke en leuke ervaring. De feedback en de energie die we van de markt hebben gekregen heeft ons zeker op weg geholpen. We zien jullie volgend jaar weer!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.