Demo Drinks - 30 augustus - Een succes!

  • 2 min gelezen

UNI-GR1 Demodranken

Onze tweede Demo Drinks op 30 augustus was een groot succes! Het aantal bezoekers was zelfs verdubbeld ten opzichte van de vorige keer en we willen die opwaartse spiraal voortzetten!

We zijn erin geslaagd om de deelnemers tevreden te stellen en te boeien met de nieuwe UNI-Connect survey tool. We zijn erin geslaagd om op een leuke en actieve manier de interesse van de bezoekers te wekken, wat niet alleen complimenten heeft opgeleverd, maar ook goede feedback heeft gegeven.

Voor ons was het een geweldige ervaring en gelegenheid om ons product te demonstreren. De positieve reacties van onze gasten, de groei van het aantal bezoekers en de gezelligheid van het publiek zijn onze redenen om de de Demo Drinks te herhalen.
Daarom willen we aankondigen dat de volgende demoborrel op 25 oktober plaatsvindt!

Ook deze keer vinden de Demo Drinks plaats op ons hoofdkantoor in Hilversum, maar dan op een nieuwe locatie. We zijn aan het verhuizen, wat de volgende editie nog leuker maakt!

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de Demo Drinks en je krijgt de gelegenheid om het product te testen en zelfstandig punten te meten. Je krijgt de kans om al je vragen te laten beantwoorden en natuurlijk, als je overtuigd bent, maken we het apparaat klaar, zetten we de UNI voor je klaar en zou je hem direct mee kunnen nemen.

Kom dus met ons mee naar onze leuke maar zeker ook leerzame Demo Drinks. Dit is een kans om ons en het product te leren kennen, je kennis van GNSS uit te breiden, te netwerken met anderen die geïnteresseerd zijn in GNSS of gewoon om een leuke ervaring op te doen!