UNI bij GNSS Democentrum Hanoi

  • 2 min gelezen

We zijn erg trots om aan te kondigen dat de UNI-GR1 nu deel uitmaakt van het GNSS Democentrum op NAVIS in Hanoi, Vietnam. We stellen iedereen in Zuidoost-Azië om de meest universele GNSS-ontvanger te bekijken.

NAVIS is een internationaal samenwerkingscentrum voor O&O op het gebied van satellietnavigatietechnologieën op de Hanoi University of Science & Technologies (HUST)Haar werk en expertise worden internationaal erkend door prestigieuze en belangrijke organisaties als het Internationaal Comité voor GNSS (ICG) van de Verenigde Naties. Zij heeft prijzen gewonnen zoals de Vietnamese Talentprijs op het gebied van IT, neemt deel aan door de Europese Unie gesteunde Horizon 2020-projecten en promoot in dit verband de Europees GNSS Galileo.

Vanaf het najaar van 2018 zal NAVIS niet alleen functioneren als een testcentrum voor GNSS-apparatuur, maar biedt het bovendien een showcase voor de nieuwste Europese GNSS-technologieën en -toepassingen. UNI-GR1 als volledig Europese GNSS-ontvanger uit Nederland is het nu een van de nieuwste Europese GNSS-technologieën die op dit moment te vinden is. GNSS Democentrum.

De UNI-GR1 is een RTK GNSS ontvanger met CM-nauwkeurigheid. Het is de meest universele, kostenefficiënte ontvanger op de markt en maakt centimeternauwkeurige positioneringsinvoer in uw eigen softwareomgeving mogelijk! Met de geavanceerde UNI-Cloud API kunt u de UNI-GR1 probleemloos als locatiebron aan eigen software toevoegen. En zelfs zonder deze te implementeren biedt het al een complete oplossing, inclusief een landmeetkundige app en RTK-correcties!

Sinds deze week is de UNI-GR1 te vinden in het GNSS Democentrum en voor het geval je het centrum wilt bezoeken om de UNI uit te checken of te testen, het personeel van NAVIS Vul het onderstaande formulier in, laat ons weten dat je het democentrum wilt bezoeken en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de juiste personen om je te verwelkomen!

NAVIS Galileo DEMO Centrum BELS+ Project Hanoi Vietnam Zuidoost-Azië RTK GNSS RECEIVER API Cloud marXact UNI-Cloud UNI-GR1 GNSS RTK Ontvanger GPS Glonass Beidou Galileo L1 L2 L5 GIS BIM CLOUD Telecom digitaal inmeten VRS Caster Europe