Gebruik elke Android App!

  • 2 min gelezen

Wist je dat je de UNI-GR1 kunt gebruiken met elke Android app? Nu wel!

Veel apps gewijd aan Mapping & Surveying ondersteunen een externe Bluetooth NMEA stream om een centimeter accurate locatie te krijgen. Er kan echter een moment zijn dat u een app wilt gebruiken die de functionaliteit van een extern GNSS apparaat niet ondersteunt en met de UNI-GR1 kun je dit wel voor elkaar krijgen.

Er zijn veel apps beschikbaar in de Google Play Store die in staat zijn om de interne GNSS-locatie van uw apparaat naar keuze te "spotten" door gebruik te maken van de Bluetooth NMEA-stroom van de UNI-GR1.

Zoals je misschien al eerder hebt gehoord, werkt marXact hard om ervoor te zorgen dat je de UNI-GR1 kunt gebruiken met het apparaat naar keuze en de software naar keuze. Nu, door gebruik te maken van de functie van het spotten van jouw GNSS locatie, kan je elke app gebruiken die je interne Android GNSS locatie gebruikt en die deuren opent naar vele apps of zelfs web applicaties in browsers. Dus, ongeacht hoe je wilt werken op je Android apparaat, je bent gedekt met de UNI-GR1 en door het spotten en achterhalen van jouw locatie.

De korte instructievideo hieronder laat zien hoe we de UNI hebben gebruikt door de locatie te spotten:

Naast het spotten van jouw GNSS locatie op je eigen Android toestel zijn er nog veel meer opties! Zo kan je bijvoorbeeld de UNI-GR1 integreren in eigen software met behulp van de UNI-Cloud die de volledige workflow controleert en ervoor zorgt dat iedereen het werk in het veld kan doen!

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kijken hoe we jouw bedrijf efficiënter kunnen maken. Neem gerust contact met ons op!