Meteen naar de inhoud

Geospatialworld.

  • 1 min read

Tijdens Intergeo 2018 werd een van de oprichters, Tommy van der Heijden, geïnterviewd door Geospatialworld. over de invoering van de UNI-GR1 en zijn capaciteiten.

Zoals uitgelegd tijdens het interview met Geospatialworld.De UNI-GR1 en de UNI-Cloud kunnen jouw bedrijf efficiënter maken, waardoor het mogelijk wordt om een centimeter accurate GNSS locatie in een eigen software omgeving te integreren. Door de CM accurate locatie van de UNI in jouw eigen software te integreren, zijn de mogelijkheden onbegrensd.

In de komende weken zullen we meer nieuws vrijgeven over UNI-Cloud gebaseerde softwareverbindingen zoals met Cocon, Infrakit & mapitGISOmdat we altijd hard werken om de UNI-Cloud en de UNI-GR1 op zoveel mogelijk software aan te sluiten.

Meer nieuws over onze testen in de praktijk met de UNI-GR1 aangesloten op Carlson SurvPC, ESRI ArcGIS Data Collector, MicroSurvey Fieldgenius, en Tadaris Arpengo.zullen snel volgen. En in de komende weken zal er een update komen over de productie; wat snel op gang zal komen om te voldoen aan de vraag vanaf Q1 2019!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.