marXact op InterGeo 2018

  • 1 min gelezen

"Innovatief design", "Waar is dat licht voor?", "Cool design", "Het lijkt op een UFO!", "Ik heb dit nog nooit eerder gezien!", ''Echt iets nieuws!"; behoren zeker tot de meest gehoorde reacties van bezoekers op de marXact stand bij het zien van de UNI!

Net zozeer als dat we het leuk vonden om met onze bezoekers te praten en te discussiëren over de vele mogelijkheden die de UNI biedt op de markt voor GNSS-ontvangers. Van het integreren van de UNI in hele organisaties door gebruik te maken van de UNI-Cloud, tot het opzetten van langeafstandsradioverbindingen in afgelegen gebieden; op Intergeo 2018 in Frankfurt is geen enkel onderwerp onbesproken gebleven.

Vol met nieuwe ideeën, goede reacties, toekomstplannen en met het oog en ondertussen de productie in volle gang kijken we terug op een zeer succesvolle introductie van de UNI-GR1 en de UNI-Cloud bij Intergeo. Voor het geval je het afvraagt; het zichtbare licht in de ring is een 9 graden level LED-ring, waardoor je door de functionaliteiten nog sneller werkt dan voorheen.

Kijk eens naar de beelden hieronder en op onze sociale media; Instagram, LinkedIn & Facebook. Laat ons gerust weten wat je ervan vindt!