Saltar al contenido

Marketing stagiair(e) gezocht (NL)

  • 2 min lectura

Afstudeer- of meewerkstage – Start september 2022

marXact is een snelgroeiende scale-up gevestigd in Hilversum. Ons doel is om digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen die controle wil behouden over zijn eigen projecten. Wij bieden jou een leerzame afstudeer- of meewerkstage aan, waarbij je komt te werken in een jong, gezellig en internationaal team van gemiddeld 28 jaar.

Voor de afdeling Marketing zoeken wij een stagiair(e) die:

~Initiatief toont en een nieuwe blik op ons merk wil werpen

~Flexibel is en zijn of haar mening durft te geven

~Graag teksten schrijft, of dat wil leren

~Zowel de Nederlandse als de Engelse taal mondeling en schriftelijk beheerst

~Niet alleen wil leren, maar ook ons iets leert

Jouw werkzaamheden:

Naast het werken aan je eventuele scriptie ontdek je alle facetten van (marXact) marketing. Je schrijft onder meer blogs en social media posts, organiseert evenementen, bent in contact met klanten en leert zo ontdekken waar jouw sterke punten liggen – en bouwt deze verder uit. Verder nemen wij deel aan meerdere grote beurzen tijdens jouw stage, ook hiervoor bereid je voor én creëer je content.

Wij bieden jou:

~Goede begeleiding, veel vrijheid, verantwoordelijkheid & veel ruimte voor zelfontplooiing

~Stage- en reiskostenvergoeding

Voorbeelden van jouw afstudeeropdracht:

De impact van onze social media campagnes, een marketingstrategie voor een nieuw land ontwikkelen of onderzoek doen naar employer branding – er is veel mogelijk. Uiteraard bepalen wij samen met jou de uiteindelijke opdracht en het kader waarin je onderzoek zich afspeelt.

Solliciteren:

Volg jij een aan Marketing of Communicatie gerelateerde opleiding en spreekt deze vacature jou aan? Dan zoeken wij jou! Stuur ons een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@marxact.com of voor eventuele vragen! Tot snel, collega?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. Obviously all this data is anonymized.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.