Skip to content

Sales stagiair(e) gezocht! (NL)

  • 2 min read

Afstudeer- of meewerkstage – Start september 2022

marXact is een snelgroeiende scale-up gevestigd in Hilversum. Ons doel is om digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen die controle wil behouden over zijn eigen projecten. Wij bieden jou een leerzame afstudeer- of meewerkstage aan, waarbij je komt te werken in een jong, gezellig en internationaal team van gemiddeld 28 jaar.

Voor de afdeling Business Development zoeken wij een stagiair(e) die:

~Sociaal en enthousiast is

~Flexibel is en bereid is om andere afdelingen te ondersteunen

~Zelfstandig te werk kan gaan

~De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en

~Niet alleen wil leren, maar ook ons iets leert

Jouw werkzaamheden:

Naast het werken aan je eventuele scriptie ontdek je alle facetten van (marXact) Sales. Je leert leads benaderen en opvolgen, mailen, bellen en assisteert bij demo’s. Zo leer je ontdekken waar jouw sterke punten liggen – of bouwt deze verder uit.

Wij bieden jou:

~Goede begeleiding & ruimte voor zelfontplooiing

~Keuze- en bewegingsvrijheid

~Stage- en reiskostenvergoeding

Voorbeelden van jouw afstudeeropdracht:

De ideale prijsstelling en marktpenetratiestrategie bepalen, dealer relaties bestuderen en internationale export perfectioneren – er is veel mogelijk. Uiteraard bepalen wij samen met jou de uiteindelijke opdracht en het kader waarin je onderzoek zich afspeelt.

Solliciteren:

Studeer jij in de richting Sales of Commerciële Economie en spreekt deze vacature jou aam? Dan zoeken wij jou! Stuur ons een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@marxact.com of voor eventuele vragen! Tot snel, collega?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. Obviously all this data is anonymized.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.