Job alert! Technical Support Engineer! (NL)

 • 3 min read

Als Technical Support Engineer bij marXact ben je de brug tussen de developers en de klanten. Met jouw inzet ondersteun je het development team, zodat zij zich kunnen richten op het innoveren van onze UNI en bijbehorende applicaties op basis van feedback uit het veld.

Wij zoeken een gedreven collega die als eerste UNI-Support aanspreekpunt snel kan schakelen, mee kan denken en de klant verder op weg kan helpen. Dit gebeurt veelal via de telefoon waar je enkele keren per dag first line support biedt aan onze klanten omtrent technische en inhoudelijke vragen. Naast de first line support ben je de rechterhand van het development team en leg je de basis voor het professionaliseren van de operations. Van het beheren van knowledge bases tot optimalisatie van klantleveringen en testprocessen. Het uiteindelijke doel is om de feedback zo toe te passen in productverbeteringen, dat een volgende klant deze vraag niet meer heeft.

Lijkt het jou leuk om voor een kleinschalige startup te werken, bestaande uit een groep jonge en enthousiaste gasten? Spreken onderstaande werkzaamheden jou aan? Neem dan contact op via jobs@marxact.com!

Werkzaamheden

 • Je begeleidt klanten bij vragen omtrent het instellen en gebruiken van onze applicaties;
 • Analyseren en verhelpen van de problemen op afstand;
 • Het vinden van de juiste oplossing voor elke klant en elke vraag;
 • Tevens verzamel je de ervaringen van klanten en hun users om zo het development team en de sales afdeling op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ideeën en functionaliteiten;
 • Indien van toepassing maak je de nodige documentatie op.

Bij voorkeur heb jij een (GEO-)ICT of technische achtergrond, echter zijn motivatie en handigheid van groter belang. Een vloeiende beheersing van zowel Nederland als Engels is een must.

Je hoeft geen directe ervaring te hebben met GNSS-ontvangers of soortgelijke apparatuur, door het gemak van de producten en de kennis in huis kunnen we je snel op weg helpen.

Aanbod

marXact biedt jou een groeimogelijkheid in een ambitieuze omgeving, fijne collega’s en een informele werksfeer. Wij hebben een modern, ruim kantoor gelegen aan de rand van Hilversum. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en je skills verder uit te breiden. Je krijgt de mogelijkheid een hoop te leren op het gebied van GNSS-ontvangers en omtrent onze software en webapplicaties. Bovendien biedt marXact:

 • Een goed marktconform salaris met natuurlijk een reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld en jaarlijks 25 vakantiedagen;
 • Dagelijks een door ons verzorgde verse lunch;
 • Regelmatig uitjes met het team;
 • Meetbare impact op de groei van marXact aan de hand van jouw ideeën en inzet;
 • Flexibele werktijden en een fijne werkplek.

Interesse of vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Neem dan contact op via jobs@marxact.com.